Om je vingers bij af te likken …

Het hele jaar door serveren we u seizoensgebonden specialiteiten. Daartoe gaan we 4 keer per jaar over op een nieuwe kaart. Hierop prijken steeds gerechten met verse ingrediënten perfect aansluitend bij de tijd van het jaar. Bij ons eet u met de seizoenen mee. Dus geen mosselen in juli, maar wel overheerlijke stamppotten bij windkracht 9 in de herfst. Of eigengemaakte erwtensoep met roggebrood en spek om na een winterse strandwandeling weer helemaal bij te komen. Tijdens het aspergeseizoen, in mei en juni, kunt u aanschuiven voor verrukkelijke creaties met het witte goud in de hoofdrol.  

Met gratis Slakje!   

Ook de afsluiting van uw diner of lunch ademt dat eigene van Paal 13. Bij uw kopje Mondrian koffie of thee serveren we een eigengemaakt koekje en een Slakje van het huis. Dit likeurtje op rumbasis wordt exclusief voor Paal 13 gebotteld.

Om u lekker te maken, hier alvast een paar voorbeelden uit een keur van mogelijkheden:  

  • lamsvlees uit het Geuldal in verschillende culinaire creaties
  • asperges in tal van tongstrelende variaties
  • tal van heerlijke wildgerechten in het najaar
  • kerstmenu’s met sfeer en warmte als extra ingrediënten
  • eindejaarsmenu’s die écht het einde zijn!

 Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dus staat Otelli ijs bij ons op de menukaart.